Friday, July 6, 2018

Lyf Update

Bcs I haven't babbled here for years...


Thursday, July 5, 2018

Pantai Indah Kapuk

Sebuah catatan perjalananku dengan temanku ke forbidden place di utara Jakarta.
Atau barat ya?

Pokoknya jalan-jalan ke PIK deh.

Wednesday, July 4, 2018

10 Years Anniversary

Who would've thought that I would be committed to something for 10 years?
Yea I know this past 6 months I've been neglecting this platform. Please believe me I still think about this blog from time to time... I just don't have enough time to finish my post.

Yea I know it was the same answer but uhm... that's the truth.
Anyways, special for this anniversary, I would like to write a letter for 10-years-ago me. Please enjoy :)


Sunday, May 27, 2018

PSA: Lower Your Screen Brightness on Public Transportation

Sebuah himbauan

For the sake of your privacy. Seriously, kalo gak mau HP lo diintip pas lagi di kendaraan umum, tolong redupkan layar hp/tab/apapun gadget lo.

Gue nggak ngerti banget kenapa orang-orang suka ngatur layar mereka terang banget di kendaraan umum. Well, understand that ada orang yang nggak keliatan kalo terlalu gelap. Ngerti juga kok kalo sebenernya suka-suka mereka mau ngatur kaya gimana, harusnya mah gak boleh usil ngeliatin layar mereka. But uhm... pls?!?!?!

Karena ada orang-orang yang emang kepo beneran, ada orang yang iseng kalo ketemu aneh dikit langsung di-upload biar viral, ada juga yang kaya gue... yang attracted aja ama something shiny terus kadang malah jadi ikutan nyimak.

Ditulis dari sudut pandang orang yang suka ngeliatin layar orang karena matanya emang selalu ngarah ke sesuatu yang bercahaya.

Saturday, April 28, 2018

Cerita Hujan

I've told this way too many times. I'm not a fan of rain. I hate being soaked in rain. I know it's my fault because I'm too lazy to bring umbrella or raincoat. Being soaked in rain makes me miserable. And you know how much I hate being miserable. Maybe that is the reason I'm not a fan of rain.

It's funny, you know, I was born when it was raining.

Anyway, I want to tell you two stories about some of those rainy mornings.